2. běh 2018 – pátek 20.7.2018

Pátek jsme strávili v táboře, ale program byl i tak zajímavý. Nejprve jsme si dopoledne pořádně uklidili stany, protože za nepořádek ve stanu hrozili družinám pokuty. Potom jsme museli do lesa na šišky, závodili jsme po družinách, která dříve naplní přidělený pytel. To ale ještě nebylo dnes dopoledne všechno. Další aktivita byla westernová rallye. Hledali jsme po táboře skryté předměty a museli jsme do mapy zapsat, ve které táborové westernové ulici se nacházejí. Hra byla do poslední chvíle velmi napínavá a cloumaly s námi emoce.

Pak už jsme se těšili na oběd, čočkovou polévku a šišky s mákem nebo s perníkem. Nezbylo nic. Jenom jsme se po obědě natáhli do stínu a odpočívali.

Po poledním klidu následovala další soutěž družin, kovbojský běh s pytlem na zádech, fígl byl ale v tom, že jsme běhali celá družina a museli jsme si navzájem pomáhat. I tato aktivita byla náročná a vzájemně jsme se podporovali. Po svačině (domácím perníku) jsme docvičovali táborové scénky z divokého západu. Několikrát během dne jsem si také užili bazén.

K večeři byl těstovinový salát. Večer jsme pak scénky zahráli ostatním, byla legrace. J

Zítra nás čeká branný armádní den. To bude zase dobrodružství.

https://dojcanova.rajce.idnes.cz/20.7.2018_-_patek/

Napsat komentář