2. běh 2018 – čtvrtek 19.7.2018

Čtvrtek je den výletní, tak jsme vyrazili do Jihlavy. Ráno jsme posnídali, zabalili si batůžky, spolkli Kinedryl a vyrazili jsme na Dlouhý, kam pro nás přijeli autobusy, které nás dovezli do Jihlavy na velké parkoviště k zoo. Tam jsme si dali sváču a šli se toulat se svými vedoucími po zoologické zahradě. Jihlavská zahrada nás velmi mile překvapila, protože se neustále rozrůstá. Dětem se asi nejvíce líbili malí tygříci a zábavné atrakce v zoo. Kolem poledne nám vedoucí donesli do zoo také oběd. Uprostřed parku nám chutnalo.

Ze zoo jsme si vyšlápli na náměstí, kde jsme navštívili strašidelné bludiště a také historickou šatlavu, kde na nás vybafla spousta strašidel. Pak jsme se vrátili do autobusu a vydali jsme se na cestu zpátky do tábora. Tam na nás čekala výborná domácí rybízová bublanina a konečně také koupání v bazénu. Kdo nechtěl tam, mohl si vybrat venkovní nebo teplou vnitřní sprchu.

Po francouzských bramborách k večeři se jen zaprášilo, velcí dokonce vyškrabávali zbytky přímo z pekáče, jak moc jim chutnalo.

Den jsme zakončili diskotékou. J

 

https://dojcanova.rajce.idnes.cz/19.7.2018_-_ctvrtek/

Napsat komentář