2. běh 2018 – neděle 15.7.2018

Nedělní ráno nás probudilo krásným počasím, tak nám to hned po ránu udělalo dobrou náladu. Po vydatné snídani nám ji ještě vylepšilo škrabání brambor. Starým táborníkům to šlo a noví se to snad naučili. Těm, co to nešlo, darovala slečna zdravotnice náplast. Poté, co jsme si připravili brambory k obědu, museli jsme se podrobit kovbojským zkouškám. Nebylo to vůbec jednoduché, zkrotili jsme divoké koně, házeli jsme lasem, stříleli jsme, trénovali jsme naši přesnost, odolnost a postřeh. Posila v podobě smaženého květáku, brambor a kompotu byla vítanou posilou.

Po poledním klidu nás naši šerifové rozdělili do družin na základě našich kovbojských zkoušek a hned jsme se vydali na výpravu na židovský hřbitov ve Dřevíkově. To jsme ještě netušili, že to není jenom taková nějaká procházka, ale že budeme muset vyzkoušet našeho družinového týmového ducha. Těsně před vycházkou jsme dostali zajímavý šifrovaný vzkaz, podle něj jsme pak v lese hledali podivné symboly, které každou družinu dovedli až obálce. V té se ukrýval klíček. Přímo na židovském hřbitově měla každá družina ukrytý svůj zlatý poklad, ovšem dostat se k němu mohl pouze ten, kdo měl správný klíček. Některým družinám se to povedlo, některým bohužel ne. Získané zlato se jim snad podaří zpeněžit, aby mohly nakupovat v aukcích bonusy do dalších her.

K večeři byl těstovinový salát, ten jsme rychle zbaštili a udělali jsme se krásnými, abychom si pořádně zatrsali na diskotéce.

https://dojcanova.rajce.idnes.cz/15.7.2018_nedele/

 

Napsat komentář