2.běh 2016 – 18.7.2016

Po deštivé noci jsme se probudili do krásného rána, kdy jsme se konečně dozvěděli do kterého galaktického týmu patříme. Hned jsme si také ve svém týmu pořádně zasoutěžili, naším úkolem bylo nasbírat zásoby, které můžeme použít do dalších vesmírných aktivit.
Odpoledne jsme si zaběhali v lese terčový závod a umyli jsme se v teplé vodě. Mezitím jsme také hráli různé míčové hry, četli si, zpívali apod. Večer jsme koukli pro inspiraci na naše filmové kolegy.
http://dojcanova.rajce.idnes.cz/18.7.2017

Po probuzení následovala rozcvička, kterou většina z nás úspěšně přežila. Když si všichni vyčistili zuby a upravili se, aby vypadali jako lidé, byl svolán nástup na snídani. Po snídani následovala dost dobrá hra. Pro správný prožitek jsme se přesunuli do lesa. Bohužel jsem zapomněl název této unikátní a strategické hry, ale princip je velmi jednoduchý, týmy hledají v označené zóně papírky různých barev a nosí je do základen, nesmí je však chytiti vedoucí, protože to znamená ztrátu papírku různých papírku a nutnou regeneraci šiškou. Všichni zpocení a znavení jsme se po vypršení časového limitu vydali zpět do tábora.

Po obědě opět nečekaně následoval polední klid. Poté byla terčovaná, kterou přerušil přívoz surovin k přežití pro následujících několik dní. Terčovaná pokračuje a po příchodu posledního táborníka jsme měli volno a velké hygíčo. Po večeři na nástupu byly vyhlášeny výsledky jedijských zkoušek a terčované. Večer se pustil film, který jsme nedokoukali, i když jsme měli posunutou večerku.

Napsat komentář